STRELIŠTE I TAKMIČENJA

 

Najbolje strelište na svetu u disciplini LETEĆE METE !

»BG sportski centar Kovilovo« namenjen je prvenstveno streljaštvu. Kompleks, koji je jedan od najboljih na svetu, sastoji se od 6 strelišta za discipline Skit, Trap i Dubl Trap i jednog sporting kompakt strelišta namenjenog treningu lovaca. Centar rspolaže modernim boksovima za pse što je posebna pogodnost za lovce.

Strelišta su opremljena Matareli mašinama i El fipa elektroničkom opremom, priborom i displejima za rezultate. Sva strelišta su strogo severno orijentisana. Najpopularnije marke municije, kao što su Baschieri & Pellagri, RC i Fiocchi, raspoložive su u prodavnici na strelištu. Nasta oranž mete koriste se za sva takmičenja, a Nasta fleš mete za finale. Kompleks takođe sadrži tribine za publiku i takmičare, prostore za odmor i natkrivene kabine za oružje i opremu takmičara. Zahvaljujući tehničkoj opremljenosti, mogućnostima pripreme za takmičenja, kao i konforu koji pruža strelcima ovo strelište je jedno od tri oficijelna evropska trenažna centra. Vrhunska strelišta i luksuzni Hotel President (17 soba i 10 apartmana) omogućuju da sve imate na jednom mestu. Navedeni streljački i smeštajni kapaciteti uz bazen, fitnes centar, saune, teretanu, relaksacione masaže, djakuzi, sportske terene za male sportove... idealni su za pripreme ekipa.

»BG sportski centar Kovilovo« Beograd je svake godine domaćin dva Grand Prix takmičenja, uključenih u kalendar Međunarodne streljačke sportske federacije, od kojih je jedno ujedno i Kup Evrope, a drugo tradicionalni Grand Prix Beograda. Carinska procedura oko unošenja oružja u Srbiju je vrlo jednostavna i laka (formulari su dostupni na www.claytarget.rs).

Ako ste početnik i želite da se oprobate u gađanju glinenih golubova dođite u školu streljaštva. Nije nužno da imate opremu, sve što vam treba naći ćete u prodavnici sportske i lovačke opreme: pušku (može se iznajmiti) , municiju, golubove… po povoljnim cenama. Omogućite sebi da trenirate na najboljim strelištima na svetu kao i da uživate u prirodnim lepotama i drugim sadržajima ovog multifunkcionalnog kompleksa

Informacije na Tel: ++381 11 20 75 240

Dođite! Pogodite metu!